Tapasretter til buffét 2023
FISK
KØD
- Friteret rillette af svineskank med peberrodsmayo og syltede svampe
- Terrin af kylling med svampe, løg og urter, aioli og chips af sprødt skind
- Kold kalveculotte med sennepsmayo og bagte rødløg
- Spansk charcuteri af pølser og skinke, oliventapenade, saltede mandler og pesto
- Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce og friterede capers
- Carpaccio af okse med syltede enokisvampe, granaost, rucola og pesto
- Røget okseinderlår med syltede porrer, porreaske og marinerede salater
- Slider med sprød kylling, syltede løg og chilimayo
- Røget kyllingebryst med syltede tyttebær og saltmandler
GRØNT
- Vegetariske tortillasruller med avocadocreme, grillet squash, peberfrugt, salater og saltmandler
- Quiche med squash, porre og kål, spæde salater og friskostcreme
- Bruchetta med tomat, basilikum, løg og mozzarella
- Falafel med hummus og marinerede salater
- Spinatruller med flødeost, syltede løg og urter
- Gazpacho med agurk, urter og rugbrødscrumble
- Vegetarisk sliders med friterede grøntsagsstænger, syltede løg og chilimayo
DESSERT
- Chokoladebrownie med blød karamel, friske bær og bagt chokolade
- Vesterhavsost med stikkelsbærkompot og knækbrød
- Panna Cotta med syltede bær og chokolade
- Cheesecake med bastognebund, gelé, bær og skovsyre
- Trifli af årstidens frugt med makroner, vaniljecreme og flødeskum
- Valnøddetærte fra Bender med ristede valnødder og creme fraiche
- Luftigt citrondessert med hvid chokolade, mandler og skovsyre
- Chokolademoussé med mælkechokolade, syltede bær og bagt chokolade
- Blondie-chokoladekage med bærpuré, friske bær og blød karamel
Vi anbefaler 3 forretter, 5 hovedretter og 2 desserter
348,- pr. kuvert.
Tilvalg til buffét
Middagsarrangement: 250,- pr. kuvert
Aftenarrangement: 300,- pr. kuvert