Tapasretter til buffét 2024
FISK
KØD
- Friteret rilette af svinenakke med grov sennepsmayo og syltede fennikel
- Spansk charcuteri af pølser og skinke, soltørrede tomater, saltede mandler og pesto
- Klassisk carpaccio af okse med rucola, bagte tomater og krydret italiensk mayo
- Kold oksefilét med grov sennepsmayo og bagte rødløg
- Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce og friterede kapers
- Terrin af kylling med syltede svampe, aioli og chips af sprødt skind
- Røget dyrekølle med syltede gule beder, ristede kerner og vesterhavsost
- Røget svinemørbrad med tyttebær og saltede mandler
- Slider med sprød kylling, syltede løg og chilimayo
- Kyllingesalat med forårsløg, gulerødder og svampe, samt sprød serranoskinke og frisk ananas
GRØNT
- Friske forårsruller i rispapir med årstidens grønt, krydret mayo og ristede peanuts
- Quiche med ristede svampe og kål, spæde salater og urtecreme
- Falafler med hummus og marinerede salater
- Rødbedetatar med bagte rødbeder og æbler med aioli, syltede løg og sprøde rugbrødschips
- Fladbrød med hummus, bagte tomater, sprøde chips og urter
DESSERT
- Gl. dags æblekage med sprød crumble, makroner og flødeskum
- Chokoladebrownie med blød karamel, friske bær og bagt chokolade
- “Thybo”-ost med kompot, knækbrød og karse
- Mazarinkage med hindbærmoussé og chokolade
- Panna Cotta med passionsfrugt, broken gel på mango, krystalliseret hvid chokolade og skovsyre
- Cheesecake i portionsglas med bastognecrumble, syltede bær og skovsyre
- Valnøddetærte fra Bender med ristede valnødder og creme fraiche
- Luftig citronfromage med hvid chokolade, mandler og skovsyre
- Blondie chokoladekage med bærpuré, friske bær og blød karamel
Vi anbefaler 3 forretter, 5 hovedretter og 2 desserter
358,- pr. kuvert.
Tilvalg til buffét
Kaffe/the og kransekagetoppe samt valgfri natmad: 135,- pr. kuvert
Kaffe/the og petit fours samt valgfri natmad: 145,- pr. kuvert
Middagsarrangement: 260,- pr. kuvert
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert