Tapasretter til buffét 2025
FISK
KØD
-
Friteret rilette af svinenakke med grov sennepsmayo og syltede fennikel
-
Spansk charcuteri af pølser og skinke, soltørrede tomater, saltede mandler og pesto
-
Klassisk carpaccio med rucola og, bagte tomater og krydret italiensk mayo
-
Kold oksefilét med grov sennepsmayo og bagte rødløg
-
Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce og friterede kapers
-
Terrin af kylling med syltede svampe, aioli og chips af sprødt skind
-
Koldrøget andebryst med skovbær og saltmandler
-
Røget dyrekølle med syltede gule beder, ristede kerner og vesterhavsost
-
Røget svinemørbrad med rødvinsfumét og fennikelsalat
-
Slider med sprød kylling, syltede løg og chilimayo
-
Kyllingesalat med karry, æble, løg og jordskokker samt syltede bøgehatte
GRØNT
-
Quiche med ristede svampe og kål, spæde salater og urtecreme
-
Rødbedetatar med bagte rødbeder og æbler med aioli, syltede løg og sprøde rugbrødschips
-
Fladbrød, falafler, persillehummus, bagte tomater, sprøde chips og urter
-
Vegetariske samosa og forårsruller med sød chilisauce
-
Friteret svamperisotto med syltede bøgehatte og Vesterhavsost
DESSERT
-
Gl. dags æblekage med sprød crumble, makroner og flødeskum
-
Chokoladebrownie med blød karamel, friske bær og bagt chokolade
-
Gammelknas med kompot, knækbrød og store oliven
-
Mazarinkage med hindbærmoussé og chokolade
-
Panna Cotta med passionsfrugt, broken gel på mango, krystalliseret hvid chokolade og skovsyre
-
Cheesecake i portionsglas med bastognecrumble, syltede bær og skovsyre
-
Valnøddetærte fra Bender med ristede valnødder og creme fraiche
-
Luftig citronfromage med hvid chokolade, mandler og skovsyre
-
Blondie-chokoladekage med bærpuré, friske bær og blød karamel
Vi anbefaler 3 forretter, 5 hovedretter og 2 desserter
358,- pr. kuvert.
Tilvalg til buffét
Kaffe/the og kransekagetoppe samt valgfri natmad: 135,- pr. kuvert
Kaffe/the og petit fours samt valgfri natmad: 145,- pr. kuvert
Middagsarrangement: 260,- pr. kuvert
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert