Vildtaften

Fredag d. 25. oktober | fra kl. 18:00

Lørdag d. 26. oktober | fra kl. 18:00

Vi byder indenfor på hyggelige Restaurant Raalingen til årets store vildtaftener.

Sidste år blev pladserne revet væk, så i år har vi udvidet til hele to aftener i vildtets tegn  – fredag d. 25. oktober samt lørdag d. 26. oktober.

Vi fylder bufféten op med både forretter, hovedretter og desserter, og fylder baren op med en masse spændende vine, der passer til.
398,- pr. kuvert
Børn under 12 år: 199,- pr. kuvert
Bordreservation
Menu:
  • Røget dådyrinderlår med tyttebær og havgusost
  • Gravad laks med sennepsdressing og dild
  • Røget perlehønebryst med saltmandler og syltede skovbær
  • Sprød rilette af braiseret vildsvinenakke med ansjosmayo
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør
  • Helstegt krondyrryg på ben
  • Harewellington i butterdej med svampeduxelles
  • Harefrikassé med urter, gulerødder og selleri
  • Vildtragout med krondyr, svampe og pølser
  • Fasanbryst i veloutésauce med græskar og rødder
  • Duebryst med savoykål og kantareller
  • Grillede blommer med feta og timian
  • Honningristede rødder
  • Smørbagt spidskål med kapers og nødder
  • Friterede jordskokker
  • Sauté af kål, kantareller og sprødt bacon
  • Rødkålssalat med æbler, hytteost og græskar
  • Æblekompot med timian
  • Ribsgelé
  • Waldorfssalat
  • Glaserede perleløg
  • Svampetærte med savoykål
  • Salat med æbler, druer og nødder
  • Hjemmesyltede delikatesser
  • Bagt kartoffelmos med løg og urter
  • Nødderistede små kartofler
  • Vildtsauce med tyttebær
  • Svampesauce med cognac
  • Æbletærte med kanelcreme
  • 3 slags oste med kompot, druer og knækbrød