Husmandskost

Hver torsdag fra kl. 17:30

Hver torsdag byder vi indenfor til vores koncept; Husmandskost, hvor vi laver en god, solid ret til en fast pris.

Menuen varierer fra uge til uge, og I kan følge med her på hjemmesiden.

Kuvertpris: 175,-

Torsdag d.  14. november: Ølstegt svineskank med rodfrugter, kartofler og skysovs
Torsdag d. 21. november: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler
Torsdag d. 28. november: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysovs og wienerdreng
Torsdag d. 5. december: Grønlangkål med stegt medister, kogt flæsk, brunede kartofler, rødbeder og sennep
Torsdag d. 12. december: Dansk Bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og skysovs
Torsdag d. 19. december: Hjerter i flødesovs med kartoffelmos, ribsgele og persille
reserver bord