Serveres fra kl. 17:30
Stor Raalingen-menu
Snacks, 5 retter, kaffe og sødt: 595,-
inkl. tilhørende vinmenu med bobler og 5 vine: 995,-
Mulighed for bestilling af vegetarisk alternativ samt hensynstagen til allergier.
Børnemenu – dessert
Lille Raalingen-menu
Snacks og 3 retter: 445,-
inkl. tilhørende vinmenu med bobler og 3 vine: 795,-
Mulighed for bestilling af vegetarisk alternativ samt hensynstagen til allergier.
Serveres fra d. 10. – 22. februar
Frokost | kl. 12 – 15
Pr. kuvert: 148,-
Børn under 12 år: 75,-
Eftermiddag | kl. 15 – 17
Vi byder på et udvalg af kaffe og kage
Aften | fra kl. 18
Pr. kuvert: 350,-
Vinterferie-menu i børnestørrelse: 175,-
(Fredag d. 14. februar serverer vi Valentinsmenu)
Hver torsdag supplerer vi menuen med Husmandskost – se mere her
Serveres hver torsdag fra kl. 17:30
Hver torsdag byder vi indenfor til vores koncept; Husmandskost, hvor vi laver en god, solid ret.
Menuen varierer fra uge til uge, og I kan følge med her på hjemmesiden.
Kuvertpris: 175,-
- 6. februar: Ølbraiserede svinekæber med kartoffelmos og skysovs
- 13. februar: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler – Ad libitum
- 20. februar: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng
- 27. februar: Forloren hare med tyttebær, sovs og kartofler
- 6. marts: Kalvespidsbryst i peberrodssovs med grøntsager og kartofler
- 13. marts: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler – Ad libitum
- 20. marts: Kæmpetartelet med høns i asparges
- 27. marts: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng