Husmandskost

Hver torsdag fra kl. 17:30

Vi starter op igen fra torsdag d. 9. januar!

Hver torsdag byder vi indenfor til vores koncept; Husmandskost, hvor vi laver en god, solid ret til en fast pris.

Menuen varierer fra uge til uge, og I kan følge med her på hjemmesiden.

Kuvertpris: 175,-

  • 23. januar: Kalvefrikassé med grøntsager og små kartofler
  • 30. januar: Kogt torsk med sennepssovs, klassisk tilbehør og kartofler
    (OBS! 225,- pr. kuvert)
  • 6. februar: Øl braiseret svinekæber med kartoffelmos og skysovs
  • 13. februar: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler – Ad libitum
  • 20. februar: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng
  • 27. februar: Forloren hare med tyttebær, sovs og kartofler
  • 6. marts: Kalvespidsbryst i peberrodssovs med grøntsager og kartofler
  • 13. marts: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler – Ad libitum
  • 20. marts: Kæmpetartelet med høns i asparges
  • 27. marts: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng
reserver bord