Vi starter op igen fra torsdag d. 9. januar!
Husmandskost
Hver torsdag fra kl. 17:30
Hver torsdag byder vi indenfor til vores koncept; Husmandskost, hvor vi laver en god, solid ret til en fast pris.
Menuen varierer fra uge til uge, og I kan følge med her på hjemmesiden.
Kuvertpris: 175,-
- 23. januar: Kalvefrikassé med grøntsager og små kartofler
- 30. januar: Kogt torsk med sennepssovs, klassisk tilbehør og kartofler
(OBS! 225,- pr. kuvert) - 6. februar: Øl braiseret svinekæber med kartoffelmos og skysovs
- 13. februar: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler – Ad libitum
- 20. februar: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng
- 27. februar: Forloren hare med tyttebær, sovs og kartofler
- 6. marts: Kalvespidsbryst i peberrodssovs med grøntsager og kartofler
- 13. marts: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler – Ad libitum
- 20. marts: Kæmpetartelet med høns i asparges
- 27. marts: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysauce og wienerdreng