Husmandskost

Hver torsdag fra kl. 17:30

Hver torsdag byder vi indenfor til vores koncept; Husmandskost, hvor vi laver en god, solid ret til en fast pris.

Menuen varierer fra uge til uge, og I kan følge med her på hjemmesiden.

Kuvertpris: 175,-

Torsdag d. 3. oktober: Stegt og paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler
Torsdag d. 10. oktober: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, wienerdreng og skysovs
Torsdag d. 17. oktober: Dansk bøf med bløde løg, rødbeder og kartofler
Torsdag d. 24. oktober: Karbonade med stuvet grønt og persillekartofler
Torsdag d. 31. oktober: Svinekam stegt som vildt med skysovs, waldorfsalat, sødt og surt, brunede og hvide kartofler
Torsdag d. 7. november: Sprængt oksebryst med peberrodssovs, rodfrugter og persillekartofler
reserver bord