Påskefrokost

Serveres fra lørdag d. 12. april - mandag d. 21. april | fra kl. 11:30-15:00

Hver dag i påsken byder vi indenfor til frokostfrokost i Raalingens hyggelige omgivelser.
1. servering
  • Gl. dags modnet sild med hjemmelavet karrysalat
  • Æg med rørt blomme og stenbiderrogn
  • Varmrøget laksemoussé med rugbrødschips og urter
  • Pankopaneret kuller med grov remoulade og grillet citron
    Hjemmebagt rugbrød, surdejsbrød og smør
2. servering
  • Butterdejsskal med høns, asparges og spæde rødder
  • Braiseret svinekæbe med grov jordskokkecreme og rodfrugtechips
3. servering
  • Panna Cotta med mangogelé og hvid chokolade
245,- pr. kuvert
Menuen serveres som “social-dining” med små anretninger til deling ved bordet.