Buffét i huset 2024
Buffét nr. 1.
- Saltkaramelbrownie med jordbæris, syltede bær og marengs
358,- pr. kuvert.
01
Buffét nr. 2.
- Tunmoussé med citron, rejer og rød pikant-dressing
- Røget svinemørbrad med tyttebær og saltede mandler
- Tarteletter med høns i asparges, persille og tomater
Hertil hjemmebagt brød og smør
- Langtidsstegt kalveculotte
- BBQ marinerede spoleben
- Små butterdejstærter med ristede svampe og kål
- Mixsalat med æbler, druer og ristede valnødder
- Broccolisalat med bacon, ristede kerner, rosiner og rødløg
- Tomatsalat med mozzarella, balsamico, syltede løg og basilikum
- Rosmarinkartofler med bagte rødløg
- Rustikke pommes frites med aioli
- Flødelegeret BBQ-sauce
- Portvinssauce
- Mazarinkage med hindbærmoussé og krystaliseret hvid chokolade
- Chokoladebrownie med blød karamel, bagt chokolade og vaniljeis
388,- pr. kuvert.
02
Buffét nr. 3.
-
Grillet tun med sesamdressing, peanuts og agurk
-
Cajunmarinede tigerrejer med aioli, fennikel og sort sesam
-
Kyllingesalat med forårsløg, gulerødder og svampe, samt sprød serranoskinke og frisk ananas
Hertil hjemmebagt brød og smør
- Rødvinsbraiseret vildsvinenakke
- Langtidsstegt kalvefilét med rosmarin
- Rulle af kalkunbryst med pikantost, persille og bacon
- Glaserede rødder med honning og timian
- Græsk salat med salatost, oliven, agurk, rødløg og tomat
- Æblesalat med hytteost, blomkål, edamamebønner og spidskål
- Mixsalat med ærter, edamamebønner, forårsløg, sukkerærter, mormordressing og ristede sesam
- Urtedressing
- Pommes Anna
- Smørristede kartofler
- Portvinssauce
- Gl. dags æblekage i portionsglas med sprød crumble, makroner og flødeskum
- 3 slags oste med kompot, druer, syltede valnødder, oliven og knækbrød
418,- pr. kuvert.
03
Italiensk buffét
- Antipasti med parmaskinke, italienske pølser, oliven, soltørrede tomater og pesto
- Vitello Tonnato af kalvekød med tunsauce, friterede kapers og salater
- Klassisk carpaccio med rucola, bagte tomater, granaost og krydret italiensk mayo
Hjemmebagt brød, olivenolie og smør
- Fyldt italiensk porchetta med hvidløg og urter
- Italienske kødboller i tomatsauce
- Krydret kalveculotte med rosmarin
- Variation af tomater med mozzarella, rødløg, pesto og ristede kerner
- Sprød hjertesalat med bacon, granaost, cæsardressing og croutons
- Spinatsalat med grillet peberfrugt, artiskok, græskarkerner og hytteost
- Ristede kartofler med rosmarin og havsalt
- Krydret sauce
- Hjemmebagt brød, olivenolie og smør
- Klassisk Tiramisu med ladyfingers og mascarponecreme
388,- pr. kuvert.
04
Frokostbuffét
- Marinerede sild med løg, capers og karrysalat
- Æg med mayo, citron og karse
- Tunmoussé med citron, rejer og rød pikant dressing
- Tarteletter med høns i asparges
- Rugbrød, surdejsbrød og smør
- Fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
- Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat og ristede løg
- Pølseplanke med 2 slags spegepølser med tilbehør
- Frikadeller med kartoffelsalat
- Ribbensteg med rødkål og surt
- Svinemørbrad i svampestuvning med agurkesalat
- Rugbrød, surdejsbrød og smør
- Ostebord med 4 slags oste, kompot, druer, syltede valnødder, oliven og knækbrød
358,- pr. kuvert.
Brunchbuffét
- Yoghurt med kompot og ristet granola
- Pålægsplanke med 2 slags pålæg og tilbehør
-
Kyllingesalat med forårsløg, gulerødder og svampe, samt sprød serranoskinke og frisk ananas
- Lun leverpostej med ristede svampe, bacon og syltede beder
- Røræg med purløg og bacon
- Krydrede brunchpølser
- 2 slags oste med kompot, peberfrugt og duer
- Amerikanske pandekager med nøddecreme
- Frisk frugt
- Hjemmelavet marmelade
- Croissanter
- Morgenbrød, rugbrød og smør
- Æble- og Appelsinjuice ad libitum
- Ingefærshots
- Kaffe og The ad libitum
338,- pr. kuvert.
Tilkøb af ”Bender”-tærter med creme fraiche samt kaffe og the – 68,-
Tilkøb af mimosa med appelsinjuice og cava – 45,-
Tilvalg til buffét
Kaffe/the og kransekagetoppe samt valgfri natmad: 135,- pr. kuvert
Kaffe/the og petit fours samt valgfri natmad: 145,- pr. kuvert
Middagsarrangement: 260,- pr. kuvert
Aftenarrangement: 320,- pr. kuvert
Natmad
- Hønsekødssuppe med mel- og kødboller
- Aspargessuppe med kødboller
- Karrysuppe med ris og hønsekød
- Hotdogs med det hele
- Æggekage med bacon, rødbeder, tomater, purløg og rugbrød
- Pålægsplanke med 4 slags pålæg, paté, boller og rugbrød
- Biksemad med spejlæg og rødbeder
- “Saml-selv” sliders med oksebøf, salater, cheddarost, bacon og syltede rødløg
- Tarteletter med høns i asparges
- Croissanter med hønse-, skinke- og rejesalat